Güney Haberci - Antalya'nın Bir Numaralı Haber Portalı

Aksu Merkez Camii’nde İlk Cuma Namazı Kılındı

BÖLGE

Aksu’da yapımı tamamlanan Merkez Camii, bugün ilk kez cemaatini ağırladı. Büyük bir katılımla gerçekleşen ilk Cuma namazında, Aksu halkı bir araya gelerek bu anlamlı günü birlikte yaşadı.

Haber Merkezi- 

Yaklaşık 3 yıl önce temeli atılan ve yapımı tamamlanan Aksu Merkez Camii hizmete açıldı ve ilk cuma namazı vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Cuma namazına Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım, Gelecek Partisi Kurucu Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve Antalya İl Başkanı Muhammed Acar, Antalya Toptancı Hal Dernek Başkanı Nevzat Akcan ve çok sayıda vatandaş katıldı. Vatandaşlarla birlikte saf tutan Davutoğlu ve Acar, caminin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Aksu’nun manevi hayatına önemli bir katkı sağlayacak olan Merkez Camii, modern mimarisi ve geniş cemaate hitap eden yapısıyla dikkat çekiyor. Caminin tamamlanmasında emeği geçen herkese teşekkür edilirken, bu yeni ibadethanenin Aksu’ya ve tüm bölge halkına hayırlı olması dileğinde bulunuldu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.