Güney Haberci - Antalya'nın Bir Numaralı Haber Portalı
2024-10-15 17:27:05

İstanbul Aksu Spor Klübü’nden Vefa Ödülleri 

Sibel Bingöl

15 Ekim 2024, 17:27

Aksu Spor Klübü Vefa Ödülleri görkemli bir törenle sahiplerini buldu. 

Aksu Spor Klübü Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Aksu; Vefa Ödülleri, savunma ve mücadele sporcularını ülkemize , Türk gençliğine kazandırmak için hayatlarını spora vakf etmiş ve gençlerimizin sağlıklı bir ortamda büyüyüp olgunlaşmasını teşvik ederek kadim geleneklerimizi günümüz bilgi ve becerileriyle olgunlaştırıp ata sporlarımızın gücü ve çevikliği ile milli sporcularımızı ülkemize kazandıran hocalarımız için geleneksel hale getirdiklerini vurguladı. Serdar Aksu, “Emek, gayret ve özverili çalışmalarından dolayı hocalarımıza vefa borcumuz var. Bizler Türk sporuna katkıda bulunan hocalarımızın kıymetini bilmeliyiz. ülkemiz için ne kadar önemli olduklarını vurgulamak adına bu vefa ödül törenini her yıl gerçekleştiriyoruz.

Türk sporuna gönül veren, ülkemize ödüller kazandıran, milli sporcularımızı yetiştiren değerli ve çok kıymetli hocalarımız; Sayın Hasan Ali Keskin, Ayhan Kısrure, Cemal Çelik Cüneyt Erışık, Köktener Celiloğlu, Serdar Aksu, Aşkın Keskin, Hüseyin Hilmi Keskin, Osman Keklik, İsmail Karagöz, Ferşat Türkyılmaz, Yılmaz Özkaya, Şahin Ergin, Cihat Coşkun, Bülent Büyük’e teşekkürlerimizi ve saygılarımızı sunuyoruz.” İfadelerine yer verdi. 

İstanbul Aksu Spor Klübünde gerçekleştirilen törene Alpagut Turan Dövüş Sanatları Federasyon Başkanı Metin Karadeniz yönetim kadrosu ve sporcuları da katılım sağladı. Aksu Spor Kulübünün geleneksel olarak her yıl gerçekleştirilen “Vefa Ödülleri" töreninde Antronör Eşref Maraşlı, Ferşat Türkyılmaz ve İdris Taşpınar teşekkür plaketi aldı. 

Spor Antrenörlerinin teşekkür plaketlerini Ulusal Yardım ve Eğitim Vakfı (UYEV) Vakfı Başkanı, MHP 25. 26. 27. Dönem Milletvekili Arzu Erdem ile Alpagut Federasyonu Başkanı Metin Karadeniz Türk sporuna ve Türk gençliğine değerli katkılarından dolayı teşekkür ederek plaketlerini takdim ettiler. 

Aksu Spor kulübü Yönetim Kurulu üyesi Abdullah KARADENİZ, ev sahipliği yaparak misafirleri ile tek tek ilgilendi. Karadeniz:”Türk sporuna hizmet vermiş spor hocalarımızın geleneksel vefa ödül törenimize katılım sağlayarak bizleri onurlandırdıkları için teşekkürlerimizi sunuyoruz.38 yılını dolduran hocalarımıza da emeklerinden dolayı sonsuz saygılarımızı sunuyoruz”dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.