Güney Haberci - Antalya'nın Bir Numaralı Haber Portalı

Başkan Şahin açık ve net konuştu

SİYASET

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, kamuoyunda çok sorulan, “aday gösterilecek mi?” sorusuna, açık ve net bir şekilde cevap verdi. Şahin, “Anket sonuçları ortada. Yapılan tüm kamuoyu anketlerinde önde çıkıyoruz. Partim benimle seçim kazanacağını düşünüyorsa, buradayım” dedi.

Olmazları başardık

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, bugüne kadar kent ile ilgili yaptığı çalışmaların yanı sıra, 31 Mart 2024 yılında gerçekleşecek yerel seçimlerde aday gösterilecek mi sorusuna net yanıtlar verdi. Bugüne kadar birçok çalışmanın altına imza attığını ifade eden Başkan Şahin, “Şehrin çözülemez denen kronikleşmiş sorunlarını büyük mücadeleler sonucu çözdük. Kentin değerine değer kattık. Bunları yaparken de vatandaşlarımızı zora sokmadık” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Sevinçleri ve üzüntüleri paylaştık

Aksu’ya vefa borcunun olduğunun altını çizen Başkan Şahin, “Neler yapmadık ki. Göreve geldiğimiz günden bu güne ne söz verdiysek yerine getirdik. İdareciliğin alasını yaptık. Vatandaşlarımızın dertlerini dinledik. Çözüm aşamasında elimizi yerine göre gövdemizi koyduk. Vatandaşlarımıza rahat nefesler aldırttık. Halkımızın her daim hizmetkarı olduk. Mülkiyet sorunlarını çözdük. Vatandaşın arsasına değer kattık. Kimsenin evini barkını yıkmadık. Halkımızın sorunlarını kendi sorunlarımız olarak gördük. Halkımızın sevincini üzüntüsünü hep paylaştık” diye konuştuk.

Halkımız her şeyin farkında

Bu çalışmaları yaparken bazı grupların haksız eleştirileriyle karşı karşıya kaldığına da parmak basan Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, “İdarecilik hizmet üretme sanatıdır. Bizler hizmet üretirken bazı muhalifler, hizmetlerimize engel olmaya çalıştılar. Bizi yıldırmaya çalıştılar. Ama Aksu halkına verdiğimiz sözler vardı. Bu sözleri yerine getirmek için birçok riskler aldık. Allah’a şükürler olsun ki başarılı olduk. Çözülemez denen sorunları çözdük. Belediyemizi büyük bir borç batağından kurtardık. Belediyemizin bütçesini en üst seviyelere çıkardık. Halkımız bunun farkında” dedi.

Bilgim ve tecrübemle varım

Kamuoyunda yapılan anketlerde önde çıktığını da dile getiren Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, “Partim ihtiyaç duyarsa her zaman buradayım. Benimle seçim kazanacaklarına inanıyorlarsa buradayım bilgi ve tecrübemi paylaşmaya hazırım. Partimde anket yaptırıyor. Sonuçların farkında. Hakkımızla iç içeyim. Daha çok yapacak işimiz var. Aksu’muzun son on senede geldiği nokta ortada. Daha çok hizmetler yapamaya hazırım. Allah her şeyin hayırlısını nasip etsin. Birlik ve beraberlik içerisinde yolumuza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.