Güney Haberci - Antalya'nın Bir Numaralı Haber Portalı

Gözler Perşembe gününe çevrildi

SİYASET

AK Parti’nin ertelenen aday tanıtım toplantısı 18 Ocak Perşembe günü saat 14.00’te ATO Kongre Merkezi’nde yapılacak. Toplantıda Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı adayı da açıklanacak.

Haber Merkezi-

Büyükşehir adayı deklare edilecek

AK Parti'nin 31 Mart yerel seçimleri için adaylarını tanıtacağı toplantının 18 Ocak Perşembe günü saat 14.00'te yapılacağı açıklandı. Daha önce 14 Ocak Pazar günü yapılması planlanan toplantı şehit haberleri nedeniyle ertelenmişti. Partinin perşembe günü gerçekleştireceği toplantıda Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı adayını da duyurması bekleniyor. AK Parti daha önce 7 Ocak'ta İstanbul'da yapılan toplantı ile 26 il için adaylarını açıklamıştı.

Aksu’dan da katılım olacak

Aday tanıtım toplantısına Antalya’dan mevcut Ak Partili 5 belediye başkanı ile beraber, Antalya milletvekilleri, İl Başkanı Ali Çetin, ilçe başkanları ve aynı zamanda il, ilçe gençlik ve kadın kolları başkanları katılım sağlayacak. Aksu’dan aynı şekilde Belediye Başkanı Halil Şahin’le beraber AK Parti İlçe Başkanı Çağatay Çalışır, Gençlik Kolları Başkanı Onur Coşkun ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Adıgüzel İner aday tanıtım toplantısına katılım sağlayacaklar.

Sıra ilçelerde

Program öncesi açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı Ali Çetin, AK Parti’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı’nın kim olacağıyla ilgili, kendilerine şu ana kadar herhangi bir resmi tebligatın yapılmadığına dikkat çekti. Aday tanıtım toplantısı sonrası açıklanacak isimle beraber, milletvekillerinin de katılımıyla İlçe Belediye Başkan adaylarının belirlenmesi yönünde toplantı tertip edeceklerini ve ortaya çıkacak raporu genel merkeze ileteceklerini ifade eden Çetin, “Bu raporlar doğrultusunda ilçe adaylarımız belli olacak. Raporun hazırlanmasında, temayül yoklamasından çıkan sonuçlar ile anket sonuçları ve kanaatler belirgin olacak” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.