Güney Haberci - Antalya'nın Bir Numaralı Haber Portalı

Takipçisiyiz, olmaya da devam edeceğiz

SİYASET

AK Parti Aksu İlçe Başkanı Çağatay Çalışır, merkezi hükümetin Aksu’ya yönelik yatırımlarının durmadan devam ettiğini belirterek, “Bizlerde takipçisiyiz, olmaya da devam edeceğiz” dedi. Çalışır, aynı zamanda Hükümet Konağı’nın 15 gün içerisinde hizmete açılacağını ve inşaatı hızla devam eden hastanenin de, önümüzdeki hafta sonuna kadar kaba inşaat çalışmasının biteceğini dile getirdi.   

Haber Merkezi-

 AK Parti Aksu İlçe Başkanı Çağatay Çalışır, bir taraftan merkezi hükümetin Aksu’ya dair düşüncelerini dile getirirken, öte yandan da Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım’ın Aksu Semt Polikliniğin de cihazların başka yerlere taşındığı ve bununla beraber sadece poliklinikte iğne vuruluyor, yönünde yaptığı açıklamalara da cevap verdi. Çalışır, “Bazı fenomen arkadaşların dediği gibi burada sadece iğne vurulmuyor. Poliklinikte çok yönlü hizmet veriliyor” dedi. Aksu Hükümet Konağı’nın da 15 gün içerisinde hizmete gireceğini ifade eden Çalışır, Hastane İnşaatının kaba çalışmasının bitme aşamasına geldiğine dikkat çekti.

Kente yakışan bir Hükümet Konağının kazandırıldığını kaydeden Çalışır, “Hükümet Konağı iki haftaya kadar hizmet vermeye başlayacak. Hükümet konağının tüm işlemleri bitti. Kurumlar, içerdeki kendi bölümlerinin malzemelerini yaptırdı. Taşınıyor yavaş yavaş. Bir tek iskan işlemi kaldı. Binanın iskanı alındıktan sonra taşınma işlemi tamamlanacak. Sonra Kaymakamlığa kabulü yapılacak. Hizmet vermeye başlayacaklar. İlçe Sağlık Müdürlüğü, İlçe Spor Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Tapu, Nüfus ve Tarım İlçe Müdürlüğü burada hizmetlerine devam edecekler. Resmi açılış ise ilerleyen günlerde gerçekleşecek” dedi.

Aksu’nun kanayan yaralarından biri olan Hastane İnşaatının çalışmalarını yakinen takip ettiklerine de dikkat çeken AK Partili Çalışır, “İnşaatımız 10 katlı olarak gerçekleşiyor. Hastanemizin son katının betonu dökülüyor. Hastanemizin önümüzdeki hafta kaba inşaatı tamamen bitmiş olacak. İç ve dış cephe çalışmalarına başlayacaklar. Yanında 3 katlı otoparkımız var. Otoparkında ilk kat çalışması bitti. Otoparkın inşaatı da 3 aya kadar tamamlanmış olacak. Hastanemiz yapılırken çevre düzenlemesi, otopark vs. gibi bunlarında yapımına devam ediliyor” açıklamalarında bulundu.

Aksu Semt Polikliniğiyle ilgili Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım’ın açıklamalarına da cevap veren Çalışır, “Meclis üyelerimiz ve teşkilatımızla birlikte bayramdan önce semt polikliniğine ziyarette bulunduk. Aksu semt polikliniği sorumlu hemşiresi Ayşenur Hanımı ziyaret ettik. Kendisinden aldığımız bilgilerden sonra Aksu ilçe sağlık müdürümüz Ayşe Küçük hanımefendiyi ziyaret ettik. Arkasından da İl Sağlık Müdürümüzü ziyaret ettik. Burada ki poliklinikle ilgili bilgileri çözüme kavuşturduk. Başkan İsa Yıldırım’ın iddiası poliklinikten cihazların götürüldüğü yönündeydi. Burada tahliller yapılmadığına dair söylemler ortaya atıldı. Cihaz götürülmesi Antalya ve Türkiye genelinde bakıldığında bakanlığın aldığı bir karar. Tüm polikliniklerde ki tahlil ve laboratuvar cihazları merkezlerde ki devlet hastanelerine alınmış yani bu bugünlük bir olay değil. Bu halkın sağlığı açısından pandemi de virüsün yayılmaması adına ve devlet hastanelerinde halka daha iyi hizmet vermek adına cihazları o tarihlerde Antalya merkezde toplamışlar. Burada tahliller hafta içi mesai saatleri içerisinde Antalya Devlet Hastanesi’nde yaptırılıp sonuçları gün içerisinde vatandaşa teslim ediliyor. Hafta içi saat 16.00’ya kadar kan tahlili ve diğer gaita tahlilleri yapılıyor. Bazı fenomen arkadaşların dediği gibi burada sadece iğne vurulmuyor” şeklinde konuştu.

Çalışır, “Burada hükümetimizin yatırımları ve devletimizin yaptığı projelerin takipçisiyiz. Takipçisi olmaya devam edeceğiz. Hastanemiz olsun, hükümet konağı olsun sonuca kavuşuyor. Bin kişilik spor salonumuz açıldı hizmet vermeye başladı. Aksu’muzda hükümetimizin yatırımları durmadan devam ediyor. Ve bizde bunları hükümetimizin temsilcisi olarak Antalya’da İl Başkanımız Ali Çetin, Aksu’da da bizler AK Parti Aksu ilçe teşkilatı olarak meclis üyelerimiz ve yönetim kurulu üyelerimizle birlikte takibini yapıyoruz” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.