Güney Haberci - Antalya'nın Bir Numaralı Haber Portalı

AKSU GÜREŞE HAZIR

YEREL YÖNETİMLER

Aksu Belediyesi'nin pazar günü düzenleyeceği yağlı pehlivan güreşleri için hazırlıklar son aşamaya geldi. Başpehlivanların kıyasıya mücadele edeceği güreş etkinliğiyle ilgili Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım açıklamalarda bulundu. 

Haber Merkezi-

Bu yıl 9'ncusu gerçekleştirilecek olan Aksu Yağlı Pehlivan Güreşlerine yönelik ilgili tüm hazırlıklar yapıldı. 19 ve 20 Ekim tarihlerinde şenlik havasında gerçekleştirilecek olan etkinlikle ilgili açıklamalarda bulunan Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım, şenlik startının 19 Ekim Cumartesi akşamı ANFAŞ Fuar alanı önünde verileceğini söyledi. Yıldırım, “Etkinliğimiz Cumartesi akşamı saat 19.00’da Ozan Ali Ateş konseriyle başlayacak. Aynı akşam saat 20.30’da Zara konseriyle devam edecek” dedi.

Aksu Belediyesi Geleneksel Yağlı Güreşlerinin bu yıl şenlik havasında gerçekleştirileceğine de vurgu yapan Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım, “20 Ekim Pazar günü ise Aksu Güreş Sahasında 70 başpehlivan ve bine yakın güreşçi kol bağlayacak. Aksu güreşe doyacak. Güreş sahamızda gerçekleştireceğimiz 9’uncu Aksu Belediyesi Yağlı Güreş Pehlivan Güreşleri hazırlığımızı eksiksiz olarak yapabilmek için bütün birimlerimizi seferber ederek çalışmalarımıza başladık. Tarihimize ışık tutan ata sporumuzu izlemeye bütün güreş severlerimizi ve Aksu halkımızı davet ediyorum" şeklinde konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.