Güney Haberci - Antalya'nın Bir Numaralı Haber Portalı

Aksu katı atık aktarma istasyonu temeli atıldı

YEREL YÖNETİMLER

‘Daha temiz ve daha güzel bir Aksu için’ Çalkaya Mahallesi’nde hizmet verecek Katı Atık Aktarma İstasyonu’nun temeli atıldı.

Temel atma törenine; CHP Aksu İlçe Başkanı Hamza Erdem, Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve Aksu Kent Konsey Başkanı Turan Şahin ile birlikte katılan Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım, “Çöp problemlerinin hızlı bir şekilde çözümünü sağlayacak, Katı Atık Aktarma İstasyonumuz ilçemize hayırlı olsun” dedi.

Temel atma töreninde gerçek belediyecilikle, hayallerimizdeki belediyecilikle Aksu halkımızın yüzü gülecek diyen Başkan Yıldırım şunları söyledi;

“Katı atık aktarma tesisiyle amacımız, çöplerinin hızlı bir şekilde gönderilmesi. Aynı zamanda tasarrufta yapmış olacağız. Çöplerimiz, 4 kamyon yerine 1 dorse ile katı atık ayrıştırma merkezine gönderilmeye başlanacak. Hem işçilerimiz daha hızlı, daha etkin çalışacak, hem de zaman ve akaryakıt tasarrufu sağlamış olacağız. ‘Daha temiz bir Aksu’ hayaliyle bu tesisisin temellerini atmaktayız. Göreve başlayalı yaklaşık 5 ay oldu, bütün aksaklıkları çözerek, hataları gidererek, daha hızlı bir belediyecilik nasıl olur, bunların çalışmalarını yaparak hizmet üretmeye çalışmaktayız. Belediyemiz, inşallah yılbaşından sonra, problemlerini çözmüş, daha iyi çalışan, daha hızlı hizmet üreten ve vatandaşının sorunlarını hızla çözen bir belediye olacaktır. Borçlarımız ödenecek, belediyemiz artık gelirleriyle, kaynaklarıyla halkın bütün problemlerini çözen bir belediye olacaktır. Vatandaşlarımızdan istirhamımız şudur, yılbaşına kadar bizi mazur görsünler. Bizim hatamız eksiğimiz varsa, bizlere kızmasınlar. Çünkü kaynaklarımız yetersiz, yeni kaynak sahalarının açılmasıyla gelirlerimiz artacak, Aksu Belediyesi hizmet üretecek. Yılbaşından sonra inşallah, gerçek belediyecilikle, hayallerimizdeki belediyecilikle; Aksu halkımızın yüzü gülecek” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.