Tarım Lisesi Aşure Etkinliği Gerçekleştirdi

Aysel Akın-Klaus Wagner Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi, Aşure etkinliği düzenledi.

25 Eylül 2024 Çarşamba 07:16
Tarım Lisesi Aşure Etkinliği Gerçekleştirdi

Haber Merkezi-

Yeni Eğitim -Öğretim yılının başlangıcında öğrencilerin birbirlerini ve yaşadıkları ilçeyi tanımaları adına aşure etkinliği düzenlediklerini kaydeden Okul Müdürü Tülay Ateş, birlik ve beraberliğin sembolü olarak bilinen bu etkinliği gençlere aktarma ve gelenekleri yaşatmak için öğrencileriyle gerçekleştirdiklerini söyledi.

Katılım sağlayan herkese teşekkür ettiklerini belirten Tülay Ateş, “Her yıl düzenli olarak aşure etkinliğini okulumuzda gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Öğrencilerimiz bu durumdan oldukça memnun. Okulumuza yeni gelen öğrencilerimiz ve mevcut öğrencilerimiz arasında bu vesileyle bir kaynaşma ve tanışma gerçekleşmiş oluyor. Tarım Lisesi olarak bu yıl da tarım ve yetiştiricilik üzerine çalışmalarımız olacak. Öğretmenlerimizle birlikte öğrencilerimizle üretim ve hasatlar gerçekleştireceğiz. Bu yılda tarım dolu bir eğitim öğretim dönemi geçireceğiz” dedi.

Okulların açılmasıyla birlikte öğrencilerin birbirleriyle kaynaşması adına gerçekleştirilen etkinliğe; İlçe Jandarma Komutanı Ayhan Aktürk, Aksu Belediye Başkanı Eşi Emine Yıldırım, Mahalle Muhtarları, Kurum Müdürleri, siyasi parti başkanları, üyeleri, iş insanları katıldı. 

Etkinlik, öğrencilere ve katılımcılara aşure ikramıyla son buldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.