Hal esnafı seçimini yaptı... İşte kazanan!

Antalya Toptancı Hal Esnaf Derneği’nin gerçekleşen genel kurulunda, Hal Esnafı tercihini Nevzat Akçan’dan yana kıldı.

31 Ağustos 2024 Cumartesi 17:15
Hal esnafı seçimini yaptı...  İşte kazanan!

142 üyeyi bünyesinde bulunduran Antalya Toptancı Hal Derneği’nin genel kurulu yapıldı. Daha önce 2 Mayıs’ta gerçekleştirilen ancak sandıkların açılmasıyla iki adayın beraberliğiyle sonuçlanan genel kurulun tekrarı ertelenmişti. Dernek binasından gerçekleştirilen ve Antalya Toptancı Hal Müdürü Osman Yılmaz’ın Divan Başkanı olduğu seçimin kazananı Nevzat Akçan oldu. Akçan, 73 esnafın oyunu alırken, rakibi mevcut başkan Hasan Ali Yılmaz ise 63 oyda kaldı.

Biz olarak yöneteceğiz

Açıklanan sonucun ardından tebrikleri kabul eden Nevzat Akçan, birlik ve beraberlik içerisinde bir yarışın sonuçlandığının altını çizdi. Akçan, “Destek veren vermeyen herkese teşekkür ediyorum. Kazanan esnafımız olmuştur. Sen ben yok, biz olacağız. Biz olarak yönetim sağlayacağız” şeklinde açıklamalarda bulundu.

İşte Akçan’ın listesi

Yönetim Kurulu Asil Üyeler

Nevzat Akçan, Erkan Tosun, Fatih Ekinci, Cihan Çelik, Rıdvan Şen, Enver Sönmez, Ömer Aksoy, Ali Bahadır, Abdulaziz Ağırman, Hakan Aydın, Ali Şahin, Mehmet Ali Pullu, Bilal Altın

Yedek Yönetim Kurulu Üyeleri

Yücel Akbıyık, Emre Aktaş, Korhan Akbulut, Rıdvan Kerem, Mehmet Zeytin, Ramazan Çayrak, Mustafa Burunsuz, Engin Uzunlar, İsmail Akkoca, Mustafa Kurt, Mustafa Aygün

Denetim Kurulu Asil Üyeler: Erdoğan Ekinci, Ali Demir, Ferit Yavuz,

Disiplin Kurulu Asil Üyeler: Feridun Yılmaz, Erhan Büyükkasap, İlker Özcan,

Hakem Heyeti Asil Üyeler: Erkan Tosun, Mustafa Öğüt, Ali Görsoy

Eksper Heyeti Asil Üyeler: Mustafa Şahiner, Fatih Ekinci, Vural Pamuk

Federasyon Temsilcisi Delege: Kerim Kaya, Cüneyt Doğan, Burhan Ekrem, Fevzi Atşan, Mustafa Şahiner

Son Güncelleme: 02.09.2024 14:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.