Gazetemizin kuruluşunun 13. Yılına girdiğimiz şu günlerde aynı heyecanla yola devam etmenin haklı gururunu yaşıyoruz.

Geriye şöyle bir dönüp baktığımızda Aksu’yla birlikte yol alan, Aksu’nun 13 yıllık arşivini oluşturan yazılı ve görsel medya olmanın önemini bir kere daha sizlerle birlikte anlıyoruz.

Kurulduğumuz ve iş yerimizin ilk açıldığı günü hatırlıyorum. Dönemin kaymakamı Raif Özener, Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım, Emniyet Müdürü Ercan İlhan ve Müftüsüyle  birlikte kestiğimiz kurdelamızı hatırlıyorum. '-Hayırlara vesile olsun, en doğru en tarafsız haberler gazeteniz de olsun' diye temenniler de bulunan çok değerli ve bize her daim güven duyan Aksululara, bizde verdiğimiz sözleri yerine getirdik diye düşünüyorum.

13 yıllık serüvende bir çok olaya şahit olduk. Bir çok seçim yaşadık. Aksu şaha kalksın, ekonomik anlamda güçlensin sesini önce Antalya’ya sonra ülkeye ve yurt dışına duyurmak için biz de elimizi her zaman taşın altına bıraktık.

Sizden aldığımız güçle, güçlendik. Tarafsız, ilkeli ve etik haber anlayışımızdan zerre şaşmadık.

Gazeteyle geldiğimiz süreçte kendimizi yenilemekten geri kalmadık. Yine Aksu için Güneyhaberci.com.tr ve Güney Haberci TV kanalımızla hizmet vermeye çağı yakalamaya devam ediyoruz.

Aksu için çok daha başarılı işlere yine sizlerin desteğiyle imzalar atacağımızın kanaatindeyiz.

Birlikte nice yıllara diyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.