Aşureler MHP’den

MHP Aksu İlçe Teşkilatı bu yılda geleneği bozmadı. MHP Aksu İlçe Teşkilatı, her yıl olduğu gibi bu yılda Aşure Etkinliği düzenledi. Programa çok sayıda Aksulu katıldı.

31 Temmuz 2024 Çarşamba 11:43
Aşureler MHP’den

Haber Merkezi-

Muharrem Ayı dolayısıyla ilçe de devam eden aşure etkinliklerinden biri de MHP ilçe teşkilatı tarafından gerçekleştirildi. Paylaşmanın, birlik ve beraberliğin sembolü olarak nitelendirilen ve uzun yıllardır Türkler tarafından önemsenerek gerçekleştirilen etkinlik, her yıl takvimin de uygulanmaktadır.

Aksu Macun Mahallesi kapalı Pazar alanında Salı pazarının esnafının da katıldığı aşure etkinliğinde konuşan MHP İlçe Başkanı Hasan Efe Üstün şunları söyledi: “Biz her yıl düzenli olarak Muharrem ayında Salı pazarının kurulduğu Pazar yerinde aşure etkinliğimizi düzenliyoruz. Pazarcı esnafının aşuremize iştirak etmesi bizim için çok önemli. Hep birlikte manevi bir ortamda aşuremizi katılım sağlayan misafirlerimizle paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu etkinliği önümüzde ki yıllar daha da genişletilerek yapmayı düşünüyoruz. Katılım sağlayan ve emeği geçen herkese tek tek teşekkür ederiz.” 

Dualar eşliğinde gerçekleştirilen etkinliğe; MHP İl Başkanı Onur Temel, MHP Aksu İlçe Başkanı Hasan Efe Üstün, ilçe yönetimi, belediye meclis üyeleri, AK Parti Aksu İlçe Başkanı Çağatay Çalışır, AK Parti meclis üyeleri çok sayıda partili, kurum yöneticileri ve vatandaş katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.