Autoshow 2013 kadınlara ücretsiz

Antalya 'Autoshow 2013', 10-15 Eylül günlerinde bu yıl 9'uncu kez Expo Center'da otomobilseverlerle buluşacak. Fuar ilk defa bu yıl kadınlara ücretsiz olacak.

03 Eylül 2013 Salı 13:14
Autoshow 2013 kadınlara ücretsiz
ATF Fuarcılık tarafından Otomobil Distribütörleri Derneği'nin destekleriyle iki yılda bir düzenlenen ve birçok yeni modelin sergilendiği Otomobil, Ticari Araçlar, Yan Sanayi ve Aksesuarları Fuarı'nda yeni marka ve modeller sergilenecek.

ATF Fuarcılık'a ait web sitesinden giriş biletlerinin yüzde 50 indirimli alınabileceği fuara haftaiçi 5, haftasonu da 10 TL giriş ücreti belirlendi. Bayanlara ise bu yıl ilk kez ücretsiz olacak. ATF Fuarcılık Genel Koordinatörü Fuat Aktaş, bölgede turizm, tarım ve buna bağlı ticari işletmelerde yaz aylarında yaşanan ekonomik canlılığın, sezon sonunda otomobil sektörüne getireceği hareketlilikle birlikte fuarın verimli geçeceğini ümit ettiklerini söyledi.

Toyota, Audi, Seat, Wolswagen, Fiat, Ford, Skoda, Citroen, Peugeot, Mercedes, Nissan, Kia, Mazda, Isuzu gibi markaların satış temsilcisi firmalarının katılacağı fuarda, Antalya Klasik Otomobil Kulübü ile Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü de yer alacak. Trafik Şube Müdürlüğü'nce trafik eğitimlerinin yarı sıra Yaya Öncelikli İl Antalya projesi ile emniyet kemeri simülatörü sergi ve çalışmaları fuarda yer alacak.

MÜZİK VE DANS
Fuar boyunca her gün akşam saatlerinde çeşitli müzik ve dans gösterileri gerçekleştirilecek. Ayrıca Moğol Sirki gösterisine de yer verilecek. 

Son Güncelleme: 03.09.2013 13:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.