Tarım Lisesi bu yıl bir ilke imza attı

Aksu’da eğitim veren Aysel Akın-Klaus Wagner Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, bu yıl öğrenci yerleştirme de bir ilke imza attı. 165,9 puanla öğrenci alan okul, ilk defa 404,1 puanla öğrenci aldı.

31 Temmuz 2024 Çarşamba 11:53
Tarım Lisesi bu yıl bir ilke imza attı

Haber Merkezi-

2013 yılından bu yana Eğitim ve Öğretim hayatına devam eden Aysel Akın-Klaus Wagner Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, son 3 yıldır puanla öğrenci alıyor. Bu yıl bir ilke imza atan okul, yüksek puanla öğrenci almayı başardı.

Tarımın gün geçtikçe öneminin arttığını belirten Okul Müdürü Tülay Ateş, “Okulumuza Tarım alanında bir sınıf 30 kişi sınavla öğrenci almaya başladık. Önceleri sınav puanı daha az olan öğrenciler geliyordu. Bu sene ilk defa ilk yerleştirmede son öğrencisini 165,9 puanla almasına rağmen 2.yerlestirme de Antalya Aksu Aysel Akın-Klaus Wagner Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Tarım alanı, nakillerde puan yükselişi rekoru kırıp 238 puan yükselerek son öğrencisini 404,1 puanla almayı başardı. Okul tarihinde bu bir ilktir. Bu şunu gösteriyor tarımın gün geçtikçe öneminin artmasının öğrenci ve velilerimiz tarafından da önemini gösteriyor” dedi.

Son Güncelleme: 31.07.2024 12:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.