Antalya Toptancı Hal'de devir teslim töreni

Antalya Toptancı Hal'de devir teslim töreni gerçekleştirildi. Yeni başkan seçilen Nevzat Akcan, eski Başkan HasanAli Yılmaz'dan görevi devraldı.

02 Eylül 2024 Pazartesi 14:00
Antalya Toptancı Hal'de devir teslim töreni

Haber Merkezi- 

Antalya’nın 68 yıllık 142 üyesini bünyesinde bulunduran Yaş sebze ve Meyve Komisyoncular Derneği’nin genel kurulu yapıldı. Dernek binasında 31 Ağustos tarihinde gerçekleştirilen ve Antalya Toptancı Hal Müdürü Osman Yılmaz’ın Divan Başkanı olduğu seçimin kazananı Nevzat Akcan oldu. Bugün gerçekleştirilen devir teslim töreninde yeni Başkan Nevzat Akcan, önceki dönem Dernek Başkanı Hasan Ali Yılmaz'dan görevi devraldı. 

Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği devir teslim törenin de konuşan Hasan Ali Yılmaz şunları söyledi: " Dörtdörtlük bir divan yönetildi. Burayı küçük bir köy gibi değerlendiriyorum. Köyde herkesin birbirini tanıdığı gibi bizde bütün komisyoncular birbirimizi tanıyoruz. Çok başarılı bir seçim gerçekleştirildi. Kimsenin kalbi kırılmadan, güler yüzlü bir seçim geçirdik. Nevzat Başkanıma da sergilediği tavırlardan dolayı çok teşekkür ederim. 

Görevi devralan Antalya Toptancı Hal yeni Başkanı Nevzat Akcan ise, " Hepimiz ekmeğimizin davasında işimizi yapıyoruz. Divan başkanımıza çok teşekkür ederiz. Kırgınlık, dargınlık olmadan bir seçim yaşadık. Hepimiz 142 esnaf kardeşiz. Tüccarı, çiftçisi hep birlikteyiz. Sizlere çok teşekkür ederiz" dedi. 

Son Güncelleme: 02.09.2024 14:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.