AK Parti Aksu İlçe Başkanı aday olmayacağını açıkladı

AK Parti Aksu İlçe Başkanı Çağatay Çalışır sosyal medyasından yaptığı açıklamada Kongre de ilçe başkanı Adayı olmayacağını açıkladı.

18 Eylül 2024 Çarşamba 18:40
AK Parti Aksu İlçe Başkanı aday olmayacağını açıkladı

AK Parti Aksu İlçe Başkanı Çağatay Çalışır sosyal medyasından yaptığı açıklamada Kongre de ilçe başkanı Adayı olmayacağını açıkladı.

İlçe Başkanı yaptığı açıklamada şunlara yer verdi:

DUYURU..!!

"6 Ekim 2023 Tarihinde Devraldığım Ak Parti Aksu İlçe Başkanlığı Görevini Başta Cumhurbaşkanı’mız Sn.Recep Tayyip Erdoğan ‘a Layık Olarak Yapmaya Çalıştım.

Partimiz Yeni Bir Kongre Sürecine Girdi Ve Bu Süreçte Yaptığım İstişareler Ve Değerlendirmeler Sonucunda Kongrede İlçe Başkanı Adayı OLMAMA Kararı Almış Bulunmaktayım.

İlçe Başkanı Olmamda Emeği Geçen Genel Başkan Yardımcımız Sn. Erkan Kandemir’e Antalya Milletvekillerimize İl Başkanımız Sn. Ali Çetin’e Ve Bu Süreçte Bizleri Destekleyen Herkese Ayrı Ayrı Teşekkür Ederim…

Her Zaman Olduğum Gibi Bundan Sonrada Partimizin Ve Cumhurbaşkanı’mızın Yanında Olmaya Devam Edeceğim..

İlçe Başkanlığımda Birlikte Çalıştığımız Başta; İl Başkanımız Sn.Ali Çetin’e Turizm Bakanımız Sn.Mehmet Nuri Ersoy’a Sn. Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu’na Antalya Milletvekillerimiz Mustafa Köse, Kemal Çelik, Atay Uslu, Tuba Vural Çokal ve İbrahim Ethem Taş’a, İl Kadın Kolları Ve Gençlik Kolları Başkanlarımıza, İl Yönetim Kurulu Üyelerimize, Aksu İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimize, Mahalle Başkanlarımıza, Meclis Üyelerimize, Kadın ve Gençlik Kollarımıza ve Yönetimlerine yanımızda olan Tüm Aksu Halkına Teşekkür Ederim..

Görevi Devralacak Olan Yeni İlçe Başkanımıza Ve Yönetimine Şimdiden Başarılar Diliyorum…"

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.