AK Parti Aksu’nun 400 delegesi tamam 

Kongre kararı alan AK Parti’de, ilçe kongreleri öncesi, Antalya genelinde 19 İlçe de delege seçimleri yapıldı. Aksu’da bunlardan bir tanesi.

23 Eylül 2024 Pazartesi 11:17
AK Parti Aksu’nun 400 delegesi tamam 

Haber Merkezi-

AK Parti, 3 Eylül'de Merkez Karar ve Yönetim Kurulu'nda alınan kongre kararının ardından 8. Büyük Olağan Kongre sürecine ilişkin çalışmalara yoğunlaştı. Bu kapsamda MKYK’de belirlenen kongre takvimi ve parti tüzüğüne göre, Antalya’nın ilçelerinde mahalle delege seçimlerini yaptı. Aksu’da üyeler, İlçe kongresinde oy kullanacak 400 delegeyi seçmek için sandık başına gitti.

Delege seçimleriyle ilgili bilgi veren AK Parti Aksu İlçe Başkanı Çağatay Çalışır, Aksu’ya yakışır bir ilçe kongresini gerçekleştireceklerine dikkat çekti. Gerçekleştirilecek kongrede aday olmayacağını tekrarlayan Çalışır, “ Mevcut yönetimimiz kongreye kadar süreci götürecek. Partimizin MKYK’sında alınan karar gereği, Aksu’muzun 35 mahallesinin delege seçimlerini yaptık. 11 bölgeye sandıklarımızı kurduk.  Üyelerimiz coşku içerisinde seçimlerini yaptı. Bu süreç partimiz ve Aksu’muz için hayırlı olsun” diye konuştu. 

Son Güncelleme: 23.09.2024 11:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.