Başkan Yıldırım'dan 30 Ağustos Mesajı

Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

29 Ağustos 2024 Perşembe 17:05
Başkan Yıldırım'dan 30 Ağustos Mesajı

Haber Merkezi-

Mesajında ‘Bağımsızlık ve hürriyet mücadelemizin yıldönümü olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’mız kutlu olsun’ diyen Başkan Yıldırım şunları söyledi; “26 Ağustos’ta başlayan ve 30 Ağustos 1922'de vatan sevgisinin, bağımsızlık tutkusunun ve yeniden dirilişin ışığında, tarihe nakşedilen Başkomutanlık Meydan Muharebesi'nin başarıyla sonuçlanmasıyla, Gazi Mustafa Kemal Atatürk öncülüğünde başlatılan kurtuluş mücadelemiz, kesin bir zafere ulaşmıştır.

Başkomutanlık Meydan Muhaberesi ile vatan topraklarımız kurtarılmış, Türk Milleti, hürriyet ve bağımsızlık içinde yaşama onuruna kavuşmuştur. Tarihi, zaferlerle dolu aziz milletimiz ve şanlı ordumuzun kazandığı bu büyük zafer, bir milletin bağımsızlık aşkını ve esarete kafa tutuşunu simgeler.

30 Ağustos, Atatürk önderliğinde; zafere inanan ve inandığını başaran bir milletin eseridir. Zaferin 102. yıl dönümünde; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman ecdadımızı saygı, minnet ve şükran anıyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramı’mız kutlu olsun” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.