AK Parti Aksu’nun yeni İlçe Başkanı Sinan Temirtaş

AK Parti Aksu İlçe Başkanı olarak Sinan Temirtaş açıklandı. Temirtaş 3 Kasım’da gerçekleşecek olan İlçe kongresine hazırlayacağı listeyle girecek.

24 Ekim 2024 Perşembe 15:49
AK Parti Aksu’nun yeni İlçe Başkanı Sinan Temirtaş

AK Parti, 3 Eylül'de Merkez Karar ve Yönetim Kurulu'nda alınan kongre kararının ardından, 8. Büyük Olağan Kongre sürecine ilişkin çalışmalarını başlatmıştı. Bu açıklamalardan kısa bir süre sonra mevcut İlçe Başkanı Çağatay Çalışır, gerçekleştirilecek İlçe kongresinde aday olmayacağını bildirmişti. AK Parti’de 12 Ekim’de  İlçe Kongreleriyle ilgili start verilmişti. Herkesin merakla beklediği “AK Parti Aksu İlçe Başkanı kim olacak?” sorusu cevap buldu. Mevcut Yönetimden Sinan Temirtaş’a AK Parti Genel Merkezi’nde, Aksu İlçe Başkanlığı tebliğ edildi. 3 Kasım’da İlçe kongresini gerçekleştirecek olan AK Parti Aksu İlçe Teşkilatı’nın yeni başkanı Sinan Temirtaş, hazırlayacağı yeni listeyle kongreye gidecek.

Son Güncelleme: 24.10.2024 16:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.