Sözleşmeli Er ve  Erbaşlar SÖZPER- MALUL Derneği Başkanı Abidin Kocabuğa ve dernek yönetim üyeleri  AKP İzmir 27., 28. Dönem Milletvekili ve MSB komisyon üyesi Mehmet Ali Çelebi ile TBMM’de  bir araya geldi.

Gerçekleştirilen görüşmede erbaşların bekleyen özlük haklarıyla ilgili  istişarelerde  bulunup sorunları dile getirildi.  Ekim-Kasım ayında torba yasa çıkarılması durumunda memuriyet atamalarının yapılıp mağduriyetin giderilmesi en öncelikli talepleri olduğunu belirten Başkan Kocabuğa; 7 yıl sözleşmeli görevlerini bitiren erbaşların yasalaşan hakları olan atamalarının yapılmasını,atamaların mülakatsız olmasını,eve çıkma kanunundan ayrımsız yararlanmak ve erbaşların kadrolu personel olmak istediklerini dile getirdi.

Mehmet Ali Çelebi, TBMM’de gerçekleşen görüşmeye sosyal medyadan canlı yayınla katılan er ve erbaşlara selam gönderdi. Samimi bir atmosferde konuyla yakından ilgilendiğini gereğini yapacaklarını belirterek , atamalarını bekleyip olumsuz düşüncelere kapılan er ve erbaşlara Mehmet Ali Çelebi, “Arkadaşlar, özlük haklarıyla ilgili çalışmalar hiç bir zaman durmaz çalışmalar devam  eder. O konuda bir endişeniz olmasın. Dosya  hazır durumda ilgili kurumlarla görüşülecek. İlgileniyoruz. Çalışmalar durmaz.” Sözleriyle görev süresi dolan sözleşmeli er ve erbaşlara  destek verip,  umutsuzluğa kapılmamalarını telkin etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.