Kepez'den Varsak Yaylası'nda Vişne Şenliği

Kepez Belediyesi, Varsak bölgesinden 11 mahalle sakininin yaz aylarında göç ettiği Korkuteli ilçesindeki Varsak Yaylası'nda 1. Geleneksel Vişne Şenliği düzenliyor.

26 Temmuz 2024 Cuma 16:12
Kepez'den Varsak Yaylası'nda Vişne Şenliği

ANTALYA (İHA) -
Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün, seçim döneminde vaat ettiği 107 proje arasında yer alan kültür ve sanat etkinlikleri, Vişne Şenliği ile başlıyor. Kepez Belediyesi, Varsak bölgesindeki 11 mahalle sakinini yaz döneminde göç ettikleri Varsak Yaylası'nda düzenlenecek Vişne Şenliği'nde buluşturuyor. Korkuteli-Tefenni yolu üzerinde, bin 400 metre rakımda bulunan Varsak Yaylası'ndaki şenlikler, 28 Temmuz Pazar günü gerçekleştirilecek. Gün boyu devam edecek şenliklerde, halk müziği sanatçıları Tolga Çandar, Özlem Şahin, Mehmet Koparan ve Ümran Özdemir sahne alacak. Yerel üreticilerin yaylanın en güzel vişnelerini sergileyeceği şenliklere çeşitli etkinlikler de renk katacak. Şenlikler, hem yerel üreticileri bir araya getirirken hem de Antalyalıları şehrin sıcak ve nemli havasından uzaklaştıracak.
Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, tüm Antalya halkını 1. Geleneksel Varsak Yaylası Vişne Şenliği'nde buluşmaya davet etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.